Persienner gir fleksibel solskjerming. Vi leverer og monterer i Kristiansand, Vennesla, Birkeland, Søgne, Lillesand, Grimstad og områdene rundt.

Visste du at solstråler som treffer et vindu kan varme opp huset like mye som en kraftig panelovn?

Dersom du har tre vinduer vendt mot solen vil det altså si at du mottar samme varme som om tre kraftige panelovner stod på full guffe. En utvendig persienne gjør at solstrålene treffer lamellene i stedet for vindusglasset slik at varmen holdes ute.

Persienner til varierende forhold

Vi er så heldige her i landet at vi har 4 årstider å glede oss over, men med årstidene kommer også forskjellige utfordringer. På vinteren er solen lav og lyset veldig skarpt, samtidig som det er lange perioder med mørke og lite varme. På sommeren står solen høyt og skaper til tider nesten for mye varme.

Persienner er derfor en ypperlig form for solskjerming ettersom de kan justeres i takt med behovet. På sommeren vil de kunne stenge ute opp mot 90% av solvarmen med utvendige persienner, og på vinterstid har de en nyttig isolerende effekt.

Persienner har også den effekten at de hindrer innsyn og utsyn veldig effektivt og du kan lett justere hvor mye sikt du ønsker. Dette kan gjøres manuelt med sveiv eller snortrekk, men det finnes også veldig gode grunner til å bruke motoriserte persienner.

Motoriserte persienner

Med fjernkontrollen styrer du enkelt persiennen uten å måtte reise deg fra sofaen. Du justerer enkelt lamellene nøyaktig slik at du får akkurat så dempet naturlig lys som du ønsker. Det at man kan justere på den måten er en ganske unik fordel man får med persienner i motsetning til andre former for solskjerming. I stedet for å enten blende ute lyset, eller la solen skinne direkte inn, justeres det naturlige lyset enkelt til et delikat nivå.

Monterer du også en solføler til persiennene vil de automatisk hjelpe deg å holde det svalt på sommeren og varmt på vinteren, slik at du får maksimal komfort hele året. På den måten unngår du for eksempel at stuen varmes opp av solen mens du ikke er hjemme.

Motoren bidrar faktisk også til å beskytte persiennene dine. Dersom det er kommet is eller andre hindringer på lamellene som kan skade persiennene når de justeres, stopper motoren automatisk. Derfor kan du trygt gå fra den automatiserte løsningen og la persiennene selv sørge for godt inneklima og fine lysforhold.

Solskjerming som holder

Persiennene vi leverer er produsert i solid pulverlakkert aluminium. Dette gjør dem svært robuste og i stand til å tåle vær og vind. Når persienne trekkes opp, ligger de godt beskyttet i kassetten og blir også lite synlige.

Ettersom utvendige persienner er såpass effektive og solide, har det etter hvert litt svært vanlig å bruke dem på private boliger. Energi økonomisk er persienner en av de beste investeringene du kan gjøre for huset med tanke på hva du får igjen for det du betaler.

Persienner fra Odd Magne Aasheim AS

Når vi monterer persiennene dine får du dem nøyaktig tilpasset på mål slik at de passer vinduet perfekt. Er du nysgjerrig på hvorvidt persienner er en god løsning for din bolig kan vi komme på en gratis og uforpliktende befaring for å skissere en løsning og gi deg et pristilbud.

Odd Magne Aasheim AS har vært i bransjen i mange år og kjenner fordelene av gode persienner. Du vil sannsynligvis aldri angre på at du valgte persienner som solskjerming til ditt hjem.

Vi tar mål, skisserer løsning, leverer og monterer slik at du kan slappe av og nyte det ferdig monterte produktet.

Velkommen til Odd Magne Aasheim AS – Eksperten på persienner i Kristiansand.