Solskjerming skaper et gunstig inneklima og beskytter mot falming. Vi kommer på gratis befaring i Kristiansand, Vennesla, Søgne, Birkeland, Lillesand, Grimstad og områdene rundt.

Det er ikke uten grunn at Sørlandet gjerne omtales som Norges solkyst. Vi har mange soldager her nede og Kjevik er faktisk det stedet i Norge som har absolutt flest soltimer hvert år.

Selv om vi er glade i solen på Sørlandet er det godt å slippe falming på møbler og unødvendig høy innendørs varme. Derfor tilbyr vi de fleste typer innendørs og utendørs løsninger for solskjerming.

Men hva skal du egentlig velge?

Utvendig Solskjerming

Det finnes en del forskjellige løsninger for solskjerming og det er ikke alltid helt enkelt å finne ut hva som vil fungere best eller se penest ut til akkurat sitt hjem. Vi har lang erfaring i bransjen og hjelper deg gjerne med å velge riktig løsning. Her har du en liten oversikt over de mest brukte alternativene:

Markiser

En markise er et sekundært tak som forbindes med en bygnings utvendige vegg. Den er som oftest laget ved at vinyl, akrylfiber, polyestergarn eller liknende strekkes stramt over et lettvekts rammeverk slik at det blir som et lite bevegelig tak.

Fordelen med en markise er at den effektivt stopper solen slik at du får et behagelig lys og redusert innetemperatur. Når markisen er sveivet inn ligger den også godt beskyttet mot vær og vind.

Utvendige persienner

Persienner består av vannrette spiler som er opphengt i et system av tråder. De er svært effektive til å stoppe sol og redusere oppvarming. Fordelen med persienner er at du kan justere hvor mye lys du slipper inn slik at du alltid kan få optimale lysforhold.

Screens

Screens er i praksis et utvendig rullegardin. Med denne løsningen kan du beholde utsyn og dagslys samtidig som du effektivt skjermer for solen. De mikroskopiske hullene i materialet gjør at du kan se ut, samtidig som innsynet reduseres kraftig. Screens passer til de aller fleste bygninger og er den mest plasseffektive løsningen for utvendig solskjerming. IQ Screen er et nytt og unikt produkt som er beregnet for standard vinduer og åpne vinduer. Enten montert direkte på vinduet eller utenfor.

Er du usikker på hva du skal velge, så spør gjerne oss. Vi kommer på befaring, gir deg forslag til løsning og pristilbud helt gratis og uforpliktende.

Innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming er helt beskyttet mot vind og uvær og mange solskjermingsløsninger pynter og bidrar til atmosfæren i rommet. Dette er de vanligste innvendige løsningene:

Lameller

Lameller eller lamellgardiner som det også kalles kan egentlig brukes over alt, men er spesielt egnet til store vindusflater. De skaper et pent utrykk til interiøret samtidig som de sørger for effektiv og fleksibel solskjerming. Lameller er en moderne kombinasjon mellom gardiner og tradisjonell solskjerming.

Plissé

Plissé eller Plisségardin er en moderne og elegant løsning for solskjerming. Gardinene monteres sånn at du kan blende oppe, nede eller i midten av vinduet ved enkelt å flytte gardinet dit du vil. Dette gir en fleksibilitet som du ikke får fra noen andre gardiner.

Persienner

Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet. De er enkle å regulere og kommer i mange fine farger eller dekorative mønster. Persienner skaper stemningsfullt lys og skjermer for solen.

Solfilm

Solfilm passer godt for deg som ønsker å redusere innslipp av UV stråler uten å måtte montere solskjermingsløsninger i eller rundt vinduet. Solfilmen plasseres direkte på vindusglasset og tar derfor ikke opp noe plass i rommet. Solfilm kommer i ulike varianter med forskjellig innsyn og farge. Vi hjelper deg gjerne med å velge noe som passer ditt hjem.

Aasheim AS – Alt i solskjerming.

Det du har lest over er et utvalg av det vi leverer. Når vi sier «alt i solskjerming» så er det også det vi mener. Finnes det så kan vi levere det.

Våre leverandører er anerkjente og solide produsenter i faget. Derfor kan vi alltid være trygge på at produktene vi leverer til våre kunder er av høy kvalitet og har lang levetid.

Inviter oss på en gratis befaring så tilbyr vi en løsning på god og holdbar solskjerming i Kristiansand